'VAKBEURS VOOR PRODUCENTEN EN IMPORTEURS'

Jaarbeurs Utrecht


Jaarbeurs Utrecht is een gebouwencomplex voor grootschalige evenementen in de Nederlandse stad Utrecht. Het centrum van Nederland.

Er worden vele verschillende beurzen, evenementen, congressen en vergaderingen gehouden. De Jaarbeurs ontvangt jaarlijks ongeveer 2,5 miljoen bezoekers op een terrein met een oppervlakte van 100.000 vierkante meter. De gebouwen liggen tegenover het Centraal Station en winkelcentrum Hoog Catharijne aan het Jaarbeursplein.

Jaarbeurs Utrecht brengt mensen en markten bij elkaar. En dat doen ze al meer dan 90 jaar. Met miljoenen bezoekers is Jaarbeurs Utrecht een gekende en vertrouwde locatie voor beurzen, evenementen, congressen en vergaderingen.

Het faciliteren van ontmoetingen in een omgeving waar iedereen zich thuis voelt, vraagt om passie, kunde en dynamiek. Jaarbeurs Utrecht creëert een natuurlijke bestemming waar de toegevoegde waarde van het fysiek ontmoeten voor de bezoeker, de exposant en de organisator voelbaar moet zijn en bijdraagt aan ieders doel. Daarom is Jaarbeurs Utrecht georganiseerd naar gelijkgestemden. Drie business-units met een eigen focus en expertise, ondersteund door professionele staf-afdelingen.

De omgeving waar de organisator, exposant of bezoeker perfect in staat wordt gesteld zijn of haar doelstelling - om elkaar te treffen - te realiseren.

Belangrijk dat iedereen zich bij Jaarbeurs Utrecht thuis voelt, dat hij of zij vindt wat ie zoekt, zonder drempels. Gastvrijheid, servicegerichtheid en persoonlijk contact zijn hierbij de sleutelwoorden.

De mensen van Jaarbeurs Utrecht zijn essentieel en vormen de stevige basis die nodig is voor alles wat er bij Jaarbeurs Utrecht gebeurt. Daarom besteden ze veel aandacht en zorg aan onze mensen en bieden ze letterlijk de ruimte om te groeien in een veranderende en innovatieve omgeving.

Jaarbeurs Utrecht Jaarbeursplein 6 - 3521 AL Utrecht

www.jaarbeursutrecht.nl