'VAKBEURS VOOR PRODUCENTEN EN IMPORTEURS'

AUTOMOTIVE TRADE SHOW 2015 GAAT NIET DOOR

De organisatie van de Automotive Trade Show heeft besloten om de vakbeurs dit jaar geen doorgang te laten vinden. Ondanks een groot aantal aanmeldingen bleek het voor diverse, voor de beurs essentiële bedrijven toch niet mogelijk om deel te nemen aan de 2015-editie.

De vooruitzichten voor een succesvolle Automotive Trade Show leken positief, maar ondanks de recente verschuiving naar een nieuwe datum pakt het toch anders uit voor de vakbeurs.

Organisator Dirk Brink: “Het succes van een beurs hangt uiteraard niet alleen af van de kwantiteit maar juist ook van de kwaliteit en compleetheid van het aanbod om een volwaardige vakbeurs te kunnen presenteren. Dit bleek niet haalbaar in 2015. We staan achter onze beslissing, maar vinden het natuurlijk erg spijtig om te moeten mededelen dat de Automotive Trade Show in september 2015 niet plaats zal vinden en naar een andere datum gezocht moet worden.”

Met diverse instanties en grote partijen is de Automotive Trade Show inmiddels in overleg hoe het vervolg van het evenement er uit zal gaan zien.

Handboek
 
Deelnemersprofiel
 
Inschijfformulier 2015
 
Standinrichting
 
Optie 2015
 
Info 2015
 
Beurskrant
 
Bovemij
 

Deelnemen aan de vakbeurs

Automotive Trade Show biedt diverse mogelijkheden:

Kale vloeroppervlakte
Vanaf 60 m² 
     Inclusief:
vloerbedekking,
stroomaansluiting 220V
koelkast:
catering
standhoudersbadges 

Easy units

9 m²   (  3x3 mtr.)
12 m² (  4x3 mtr.)
15 m² (  5x3 mtr.)
21 m² (  7x3 mtr.)
24 m² (  8x3 mtr.)
27 m² (  9x3 mtr.)
30 m² (10x3 mtr.)

 

Complete stand:
achterwand
zijwanden
frieslijst met
naamsvermelding
verlichting
vloerbedekking
stroomaansluiting 220V
afsluitbare unit
koelkast
catering
standhoudersbadges

ALL-INCLUSIVE CONCEPT
Automotive Trade Show 2015 hanteert een all-inclusive concept waarbij deelnemende bedrijven op hun eigen stand de catering verzorgen. De standhouder bepaalt dus zelf wat en wanneer hij een bezoeker iets aanbiedt. Om zaken te doen willen we graag de bezoeker in de stand. Met dit all-inclusive concept is het mogelijk het nuttige met het aangename te verenigen. Contacten tot stand brengen in je eigen stand en dan de klant in de watten leggen.


Deelnemen aan Automotive Trade Show 2015?
Via onderstaand formulier meldt u zich eenvoudig aan. Wij nemen dan snel contact met u op.

        Insschrijfformulier 2014
        Deelnameformulier

Via onderstaand formulier kan natuurlijk ook.

Leveranciers aan het garagebedrijf van: garage equipment, gereedschappen, schadeherstel, auto-onderdelen, auto-accessoires, diagnose, carcleaning, tankstations, bandenspecialisten, autoruitspecialisten, automatisering, bedrijfswageninrichting, airco, revisie, multi media, interieur, voertuigaanpassingen, recycling, elektronica, huur & verhuur, garage formules, automotive specialisten, leveranciers, merken, belangenorganisaties
Garage
 
Op de vakbeurs zullen ook producenten en importeurs vertegenwoordigt zijn voor trucks & trailerbedrijven. Zij zullen ten toon stellen: werkplaats-equipment, gereedschappen, schadeherstel, truck-onderdelen, truck-accessoires, diagnose, truckcleaning, tankstations, bandenspecialisten, autoruitspecialisten, automatisering, bedrijfswageninrichting, airco, revisie, multi media, interieur, voertuigaanpassingen, recycling, elektronica, huur & verhuur, garage formules, automotive specialisten, leveranciers, merken, belangenorganisaties
Trucks & Trailers
 
Alles wat over schadeherstel en carrosseriebouw op de vakbeurs wordt gepresenteerd vindt u onder deze App. Alles over autolakken en laksystemen, coatings, industriële lakken, schade equipment, uitdeukgereedschappen, spuitcabines, infrarood drogen,  richtbanken, schuursystemen, uitdeuken zonder spuiten, non paint producten en nog veel meer.
Schadeherstel
 
Er zijn in de Benelux veel automotive specialisten. Op de vakbeurs wordt dan ook aan die doelgroep ruim aandacht besteed. Producenten en importeurs presenteren diagnose testapparatuur maar ook alles op het gebied van  revisie, herstel autoruiten, banden, bedrijfswageninrichting en nog veel meer.
Specialisten
 
Voor specialisten in carwash, truckwash en/of poetsbedrijven is het noodzakelijk op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen het vakgebied. Een bezoek aan de vakbeurs “Automotive Trade Show 2014” (ATS 2014) is dan ook onvermijdelijk om zich te oriënteren wat er zich allemaal op het gebied van carcleaning afspeelt.
CarCleaning
 
Deelnemende bedrijven aan de Automotive Trade Show zijn alleen producenten, importeurs en leveranciers die een landelijke dekking hebben
Autosport
 
Automotive Trade Show presenteert alles op het gebied van tankstation-equipment, shopinrichting, betaalsystemen aan de pomp, complete shops, accessoires, food en non-food en aanverwante artikelen..
Tankstations
 
Vakbeurs voor industriële oplossingen op het gebied van gereedschappen, lastechnieken en lassystemen, luchtsystemen, coatings maar ook industrielakken en lasdampafzuigsystemen.
Industrie
 
Veel bedrijven maken gebruik van het huren van speciaal gereedschap, maar ook onderdelen voor equipment zoals mallen voor richtbanken. De automotivebranche biedt ondernemers de mogelijkheid tijdelijk te huren maar ook, in plaats van aanschaffen, te leasen.
Rental & lease
 
Automotive Trade Show is ook een  Internationaal vakbeurs. Speciaal voor buitenlandse bedrijven is er een internationaal Plaza. Stands zijn kant en klaar ingericht voor internationale producenten die hun producten willen promoten en willen afzetten voor de Benelux.
InterPlaza
 
Het milieu is een van de speerpunten van deze tijd en dus een aandachtspunt voor u als ondernemer. Laat u informeren en inspireren tijdens
Milieu
 
Automotive Trade Show 2014 is het ideale podium voor leveranciers van diensten aan de ondernemers in de automotive branche. Bezoeker kunnen zich oriënteren alles op het gebied van: Verzekeringen, Financieringen, Leasen, Kopen / verkopen, ICT, Capital investments, Accountants, Automatisering
Diensten
 
Overkoepelende organisaties, automotive formules en ketens zullen zich presenteren op de Automotive Trade Show in Jaarbeurs Utrecht
Formules
 
Op Automotive Trade Show zullen veel belangenorganisaties 'acte de presence' geven en vakgerichte bezoekers informeren wat de belangenorganisatie kan betekenen voor u als ondernemer.
Organisaties
 
Automotive Trade Show nodigt alle beslissers uit die affiniteit hebben met de automotivebranche. Garagebedrijven, schadeherstel, trucks & trailers, industrie, vervoersbedrijven met eigen werkplaats, taxibedrijven, restaurateurs, maar ook automotive specialisten en overige aanverwante bedrijven. Klik hier voor het totale overzicht.
Bezoekers profiel
 
Pers - Media